079 - 799 98 30

Uw vloerspecialist in Zoetermeer

Onderhoud natuursteen vloer in Zoetermeer

Een natuurstenen vloer is voor veel mensen een flinke investering. Daarom wilt u zo lang mogelijk van uw vloer genieten. Hoewel natuurstenen tegels ontzettend duurzaam zijn is het verstandig om toch regelmatig uw vloer te reinigen en verzorgen. Voor professioneel onderhoud aan natuursteen of marmer vloer onderhoud in Zoetermeer kunt u terecht bij Z.P. Vloeren.

Natuursteen reinigen

Wanneer uw nieuwe vloer schoon is opgeleverd is het voldoende om wekelijks te stofzuigen en te dweilen. Zorg ervoor dat u dweilt met weinig water of met geschikte schoonmaakmiddelen die de vloer niet aantasten.

Maakt u een vlek op de tegels? De meeste steensoorten zullen hier tegen kunnen; een doekje is dan genoeg voor het schoonmaken van de natuurstenen of marmeren vloer. Soms trekt de vlek na verloop van tijd vanzelf weg. Zuur en vet zijn vaak de oorzaak van hardnekkige vlekken. Wees voorzichtig met het behandelen van dergelijke vlekken of vetvlekken. Gebruik geen afwasmiddel, antikalkmiddelen en beslist geen producten met een hoge pH-waarde om vlekken te verwijderen. Zure middelen kunnen de vloertegels beschadigen. Wanneer een blijvende vlek ontstaat kunt u het beste een vloerspecialist raadplegen.

Natuursteen behandelen

Natuursteen vloer onderhoud of onderhoud marmeren vloer bestaat in sommige gevallen ook uit preventieve maatregelen. Als u een kwetsbare steensoort in huis heeft liggen die mogelijk vies wordt kunt u een beschermend product aanbrengen. Zo zal een dunne laag was ervoor zorgen dat de vloer beter vuil en vlekken kan afweren.

Z.P. Vloeren kan indien gewenst uw vloer impregneren of van een beschermlaag voorzien. Ook ander onderhoud aan uw natuurstenen vloer, zoals marmeren vloer reinigen nemen wij in Zoetermeer voor onze rekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of bel direct 079 - 799 98 30.

Ons werkgebied

Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoetermeer

Waarom Z.P. Vloeren?

 • Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
 • Meedenkend vermogen
 • Ervaren vloerenleggers

Maak een afspraak!

Onze vloerenleggers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 079 - 799 98 30.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloerreparatie;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • eerlijk vloeradvies.
 • Werkgebied

  Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoetermeer

  Hoofdvestiging