085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer

Onderhoud natuursteen vloer in Zoetermeer

Een natuurstenen vloer is voor veel mensen een flinke investering. Daarom wilt u zo lang mogelijk van uw vloer genieten. Hoewel natuurstenen tegels ontzettend duurzaam zijn is het verstandig om toch regelmatig uw vloer te reinigen en verzorgen. Voor professioneel onderhoud aan natuursteen of marmer vloer onderhoud in Zoetermeer kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional.

Natuursteen reinigen

Wanneer uw nieuwe vloer schoon is opgeleverd is het voldoende om wekelijks te stofzuigen en te dweilen. Zorg ervoor dat u dweilt met weinig water of met geschikte schoonmaakmiddelen die de vloer niet aantasten.

Maakt u een vlek op de tegels? De meeste steensoorten zullen hier tegen kunnen; een doekje is dan genoeg voor het schoonmaken van de natuurstenen of marmeren vloer. Soms trekt de vlek na verloop van tijd vanzelf weg. Zuur en vet zijn vaak de oorzaak van hardnekkige vlekken. Wees voorzichtig met het behandelen van dergelijke vlekken of vetvlekken. Gebruik geen afwasmiddel, antikalkmiddelen en beslist geen producten met een hoge pH-waarde om vlekken te verwijderen. Zure middelen kunnen de vloertegels beschadigen. Wanneer een blijvende vlek ontstaat kunt u het beste een vloerspecialist raadplegen.

Natuursteen behandelen

Natuursteen vloer onderhoud of onderhoud marmeren vloer bestaat in sommige gevallen ook uit preventieve maatregelen. Als u een kwetsbare steensoort in huis heeft liggen die mogelijk vies wordt kunt u een beschermend product aanbrengen. Zo zal een dunne laag was ervoor zorgen dat de vloer beter vuil en vlekken kan afweren.

de door ons aangedragen professional kan indien gewenst uw vloer impregneren of van een beschermlaag voorzien. Ook ander onderhoud aan uw natuurstenen vloer, zoals marmeren vloer reinigen nemen wij in Zoetermeer voor onze rekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of bel direct 085 - 106 1600.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606