0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zoetermeer

Typen vloeren Zoetermeer

Het type vloer dat u in uw woonkamer of keuken gebruikt, bepaalt in hoge mate de sfeer van deze ruimtes. Het is niet altijd even makkelijk om een goede vloer te kiezen, want waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de voorbeelden van een eikenhouten vloer en waarom kun je soms beter een vloer van kunststof of parket nemen? En wat is nou precies het verschil tussen linoleum en marmoleum? Natuurlijk kun je zulke informatie ook op het internet vinden, maar een gesprek met een vakman is efficiënter en betrouwbaarder. Ten eerste kan hij precies antwoord geven op uw vragen en de precieze context van uw situatie. De oppervlakte van uw woning, de luchtvochtigheid en leeftijd, het klimaat, uw persoonlijke voorkeuren – al deze factoren kunnen in dat ene gesprek worden meegenomen. In Zoetermeer is de door ons aangedragen professional u graag van dienst.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • houten vloeren
  • eikenhouten vloeren
  • kunststof vloeren
  • grenen vloer
  • parketvloer
  • PVC
  • linoleum/marmoleum

Behalve deze bovenstaande vloertypen, leveren wij nog andere, meer specialistische materialen. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en andere renovatieprojecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om te bellen naar 0800 255 3733Onze vakmannen staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606