085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer

PVC Vloeren Zoetermeer

Een PVC vloer combineert het gemak van een kunststof vloer met de uitstraling van een houten of natuursteen vloer. Daarnaast is deze vloer een betaalbare oplossing wanneer u een houten vloer of natuurstenen vloer te duur vindt. Wanneer u besluit voor een PVC vloer te gaan, dan heeft u de keuze tussen een PVC click vloer en een verlijmde PVC vloer. Een PVC click vloer wordt zwevend gelegd op een ondervloer en is daarmee ook geschikt om zelf te leggen. Dit maakt de vloer wat goedkoper dan een verlijmde PVC vloer. Bij een verlijmde PVC vloer moet de ondergrond geëgaliseerd worden, zodat er geen oneffenheden te zien zijn in de vloer. Daarna worden de PVC stroken op de geëgaliseerde ondergrond gelijmd. U kunt de vloerstroken in de lengte of breedte laten leggen, maar ook in diverse patronen, zoals een visgraat.

De voordelen van een PVC vloer

  • onderhoudsvriendelijk
  • waterafstotend
  • hygiënisch
  • uitstraling van echt hout / natuursteen
  • krasvast
  • geschikt voor vloerverwarming / verkoeling
  • geluidsisolerend
  • warmte-isolerend
  • zeer sterk
  • duurzaam

PVC vloeren kennen geen echte nadelen. Maar natuurlijk geldt ook voor een PVC vloer dat het toepassen van vilt onder uw meubelen en goed onderhoud de vloer langer mooi houden.

Onderhoud PVC vloer

Wanneer wij klaar zijn met uw PVC vloer leggen, dan kunt u zelf onderhoud plegen aan uw PVC vloer, waardoor de vloer nog langer meegaat. PVC vloer onderhoud is zeer gemakkelijk. Loszittend vuil en stof verwijderd u het makkelijkst door te stofzuigen. Wilt u strepen en hardnekkiger vuil verwijderen, dan kunt u de vloer na het stofzuigen dweilen. Het enige waar u hierbij om hoeft te denken is dat u geen product als was of zeep gebruikt. Hierdoor ontstaat een vettige laag op uw vloer waardoor het juist vuil aantrekt en strepen gaat vertonen. Gebruik daarom een speciaal ontwikkelde PVC reiniger wanneer u uw vloer wilt dweilen.

Mocht uw PVC vloer toch onverhoopt beschadigen, dan is herstel bij een verlijmde PVC vloer erg makkelijk. Doordat er geen verbinding zit tussen de planken kunnen wij makkelijk enkele delen weghalen en nieuwe stroken plaatsen.

Overtuigd van een PVC vloer? Bel ons dan op 085 - 106 1600 om een afspraak te maken en wij kijken met u naar de beste PVC vloer voor uw woning. Wilt u direct een offerte? Deze kunt u hier aanvragen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606