0172 - 23 94 20

Nieuwe vloer laten leggen in Zoetermeer?

Vloer leggen Zoetermeer

Een vloer leggen is hetgeen dat moet gebeuren nadat u een mooie vloer heeft uitgezocht. Het leggen van een vloer is vakwerk. Zeker het leggen van een houten of parketvloer kunt u het beste aan de vloerspecialist overlaten. Hij zorgt ervoor dat u geen last heeft van geluidsoverlast, brengt indien nodig een ondervloer aan welke zorgt voor isolatie en zorgt ervoor dat het levende materiaal genoeg ruimte heeft voor werking door veranderingen in de luchtvochtigheid en temperatuur.

Vloer leggen Zoetermeer vloerpatronen

Een vloer leggen kan op verschillende manieren. Zo zijn er meerdere vloerpatronen mogelijk. Onze vloerspecialist kan zowel een klassieke visgraatvloer, blokpatroon of een strakke stroken vloer voor u leggen. Wij kijken graag bij u op locatie om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen wij dan ook voor u de vloer leggen. Elk vloerpatroon heeft zo zijn eigen uitstraling. We geven u graag advies over het patroon dat het beste past bij uw smaak. Zo helpen we u de sfeer te vangen die u in gedachten heeft, voor ieder interieur is een passende oplossing verkrijgbaar.

Vloer leggen Zoetermeer topkwaliteit

Een vloer die jaren meegaat start bij de juiste materiaalkeuze. Onze vloerspecialist kan u hierbij helpen. Afhankelijk van onder andere hoe intensief de vloer gebruikt gaat worden, of u jonge kinderen heeft of wellicht een lieve hond kunnen wij u een passend advies geven. Dit geldt zowel voor de materiaalkeuze als het type vloerafwerking. Bij ons vindt u daarom alleen vloeren van topkwaliteit. Bekende merken met ruime garantie en de zekerheid van een blijvend resultaat. Laat u deze vloeren leggen door onze ervaren vloerspecialisten? Dan kunt u rekenen op jarenlang woonplezier.

Vloer leggen Zoetermeer contact

Nieuwe voer laten leggen in Zoetermeer, of uw oude vloer vervangen? Neem dan contact met Z.P. Vloeren op en vraag naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak. U kunt ons bellen op 0172 - 23 94 20 maar ook ons contactformulier invullen.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

 • Jaren ervaring
 • Meedenkend vermogen
 • Uw wensen centraal

Wilt u een vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloerreparatie;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • eerlijk vloeradvies.
 • Werkgebied

  Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoetermeer

  Hoofdvestiging