0172 - 23 94 20

Nieuwe vloer laten leggen in Zoetermeer?

Vloer schuren Zoetermeer

Is uw vloer in Zoetermeer na jaren van gebruik aan een opknapbeurt toe? Verkleuringen en slijtage treden na verloop van tijd op. Door uw vloer te laten schuren kunnen deze oneffenheden en beschadigingen verholpen worden. Een vloer schuren is echt een klus voor de specialist. U wilt immers niet teveel van uw vloer afschuren waardoor u minder vaak vloeronderhoud kunt laten uitvoeren. Maar wanneer er te weinig afgeschuurd word blijven de beschadigingen en verkleuringen zichtbaar. Na het schuren is er een vloerafwerking nodig om de vloer te beschermen. De meeste houten vloeren worden met olie of lak beschermd. Hierin zijn weer verschillende kleuren en gradaties van matheid in mogelijk.

Het inschakelen van een vloerspecialist scheelt u veel tijd. Bovendien bent u verzekerd van een egale en nette afwerking van de vloer. In Zoetermeer en omgeving kunnen wij verschillende typen houten vloeren schuren en parket schuren.

Vloer schuren Zoetermeer en oliën

Vloeren schuren in Zoetermeer zorgt er dus voor dat uw vloer weer krasvrij is en slijtage niet meer zichtbaar is. Echter na het opschuren is de kale vloer gevoelig voor vlekken en slijtage. Bovendien ziet het er onverzorgd uit en heeft het geen warme uitstraling. Wanneer u de vloer graag een warme karakteristieke uitstraling wilt geven adviseren wij om uw geschuurde vloer te laten oliën.

Voordat de houten vloer in de olie gezet kan worden moet deze geheel schoon zijn. Totdat de vloer helemaal droog is deze natuurlijk niet te betreden. Maar is het ook advies om zo min mogelijk in de buurt te komen, aangezien stof en vuiligheid zich op de vloer kan hechten. Afhankelijk van het soorten houten vloer dat u heeft kan er een soort olie gekozen worden. Onze vloerspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Met 24 verschillende kleuren voor handen zit er altijd iets voor u bij!

Vloer schuren Zoetermeer en lakken

Wilt u na het vloer schuren de vloer lakken? Z.P. Vloeren kan het voor regelen. Wanneer u een strakke chique uitstraling wilt hebben is lakken de beste optie. Dit komt vooral doordat de lak de nerven in het hout highlight. U kunt bij ons kiezen uit 4 soorten lak. Van hoogglans tot mat. Het lakken van uw houten vloer kost meer tijd en moeite ten opzichte van oliën. Het voordeel van lakken is dat weinig onderhoud behoeft. Minpuntje is dat beschadigingen en doffe plekken lastiger zijn om bij te werken.

*Nieuw*
Wilt u de voordelen van zowel olie als lak? Z.P. Vloeren heeft olie die overlakbaar is. Vraag nu naar de mogelijkheden.
*Nieuw*

Wilt u uw vloer laten schuren in Zoetermeer? Z.P. Vloeren kan de werkzaamheden voor u uitvoeren en zorgt altijd voor advies op maat. Bel ons via 0172 - 23 94 20 of vraag direct online een offerte aan.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

 • Jaren ervaring
 • Meedenkend vermogen
 • Uw wensen centraal

Wilt u een vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloerreparatie;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • eerlijk vloeradvies.
 • Werkgebied

  Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoetermeer

  Hoofdvestiging