079 - 799 98 30

Nieuwe vloer laten leggen in Zoetermeer?

Vloer onderhoud Zoetermeer

Een goed onderhouden parketvloer gaat jaren mee. Dit geldt ook voor PVC en houten vloeren. Gedegen vloeronderhoud op het juiste moment zorgt ervoor dat de levensduur van uw vloer met jaren wordt verlengd en u er tientallen jaren plezier van heeft.

Heeft u geen tijd of middelen voor het onderhouden van uw vloer? Draag dit dan over aan onze ervaren professionals. Met een specialistisch oog en geoefende hand voegen wij jaren toe aan de levensduur van uw vloer.

Onderhoud vloeren: periodiek of eenmalig?

Wij raden aan om periodiek een vakman naar uw vloer te laten kijken. Wacht u te lang met het plegen van vloeronderhoud? Dan is de kans groot dat beschadigingen diep doordringen in de planken en (gedeeltelijke) vervanging noodzakelijk is. De kosten van onderhoud liggen in verhouding tot renovatie een stuk lager en dus is het slim om dit laatste te voorkomen. Sluit u een periodiek onderhoudscontract af? Dan hoeft u zelf niet meer in de gaten te houden of het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo blijft uw vloer altijd in topconditie.

Maar ook wanneer u een vakman zoekt voor eenmalig onderhoud bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Na inspectie van uw vloer stellen we een maatwerkplan op en starten we zo snel mogelijk met het onderhoud.

Montage MDF plinten

MDF plinten geven een moderne en strakke uitstraling binnen uw woning. De term MDF staat voor Medium Density Fibreboard (Fibre board). Dit zijn houtvezels die worden samengeperst tot plinten. Voor de montage maken wij geen gebruik van schroeven, waardoor u een optimaal resultaat geniet. Uzelf kiest voor de geschikte stijl; klassiek, modern of authentiek afgewerkt. Voor vakkundige montage van MDF plinten in de regio Zoetermeer bent u bij Z.P. Vloeren aan het juiste adres. MDF plinten behoren tot onderhoud van vloeren, maar zijn tevens mogelijk ter renovatie van de bestaande plinten.

Heeft uw vloer onderhoud nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van MDF plinten? Overleg de onderhoudsmogelijkheden met onze vloerspecialisten. Bel 079 - 799 98 30.

Waarom Z.P. Vloeren?

 • 13 jaar ervaring
 • Meedenkend vermogen
 • Uw wensen centraal

Wilt u een vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloerreparatie;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • eerlijk vloeradvies.
 • Werkgebied

  Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoetermeer

  Hoofdvestiging