Vloer onderhoud Zoetermeer

Een goed onderhouden parketvloer gaat jaren mee. Dit geldt ook voor PVC en houten vloeren. Gedegen vloeronderhoud op het juiste moment zorgt ervoor dat de levensduur van uw vloer met jaren wordt verlengd en u er tientallen jaren plezier van heeft.

Heeft u geen tijd of middelen voor het onderhouden van uw vloer? Draag dit dan over aan onze ervaren professionals. Met een specialistisch oog en geoefende hand voegen wij jaren toe aan de levensduur van uw vloer.

Onderhoud vloeren: periodiek of eenmalig?

Wij raden aan om periodiek een vakman naar uw vloer te laten kijken. Wacht u te lang met het plegen van vloeronderhoud? Dan is de kans groot dat beschadigingen diep doordringen in de planken en (gedeeltelijke) vervanging noodzakelijk is. De kosten van onderhoud liggen in verhouding tot renovatie een stuk lager en dus is het slim om dit laatste te voorkomen. Sluit u een periodiek onderhoudscontract af? Dan hoeft u zelf niet meer in de gaten te houden of het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Zo blijft uw vloer altijd in topconditie.

Maar ook wanneer u een vakman zoekt voor eenmalig onderhoud bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Na inspectie van uw vloer stellen we een maatwerkplan op en starten we zo snel mogelijk met het onderhoud.

Heeft uw vloer onderhoud nodig? Overleg de onderhoudsmogelijkheden met onze vloerspecialisten. Bel 079 - 799 98 30.