0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zoetermeer

Traprenovatie Zoetermeer

De meeste Nederlandse woningen hebben ten minste twee verdiepingen, waardoor een trap de belangrijkste verbinding blijft tussen de verschillende delen van het huis. Door veelvuldig gebruik kan de trap echter beschadigd raken. Denk hierbij aan gladde of krakende treden, dan wel verzakkingen in de structuur van de trap. Dit is behalve vervelend ook gevaarlijk. Het is daarom belangrijk om snel contact op te nemen met een ervaren vloerspecialist. In Zoetermeer is de door ons aangedragen professional de aangewezen partij om u verder te helpen. Wij kunnen snel inschatten of uw trap gerenoveerd kan worden of dat er grotere reparaties plaats moeten vinden. Ook bij de verbouwing van uw huis kunnen wij helpen. Een mooie nieuwe trap van eikenhout, of misschien toch een modernere variant? Geen enkel probleem. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar.

Traprenovatie Zoetermeer overzettreden

Binnen het element traprenovatie kiezen wij steeds vaker voor panelen of overzettreden. Dit houdt in dat dunne planken van laminaat of parket over de bestaande traptreden worden geplaatst. Dit resulteert in een geheel nieuwe uitstraling voor de bestaande trap. Daarbij heeft u diverse mogelijkheden om zelf de nieuwe stijl te bepalen. Bij de door ons aangedragen professional beschikken we over bestaande overzettreden, welke direct gebruik kunnen worden, maar ook over overzettreden die we voorzien van een unieke afwerklaag.

Traprenovatie Zoetermeer open trap

Het belangrijkste voordeel van een open trap is dat het minder ruimte opneemt. Voor kinderen kan het echter een risico vormen en ook voor de isolatie van uw huis is een open trap niet altijd een goed idee. Warme lucht kan namelijk sneller opstijgen en daardoor naar buiten ontsnappen. Zeker bij een koude winter kan dit de energierekening opdrijven. Het afdichten van een open trap heeft daardoor zijn voordelen. Ook wat betreft geluidsdemping: de dichte trap is in staat het geluid te absorberen, terwijl het geluid zich bij een open trap door het huis verspreidt. Bij de door ons aangedragen professional kunnen we u gelukkig over de voor- en nadelen adviseren.

Traprenovatie Zoetermeer contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733 voor een vrijblijvende afspraak. Ook via ons online contactformulier kunt u met ons in contact komen. Onze vloerspecialisten staan voor u klaar! De eerste afspraak is geheel kosteloos. U betaald dus ook geen voorrijkosten.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606