0172 - 23 94 20

Nieuwe vloer laten leggen in Zoetermeer?

Traprenovatie Zoetermeer

De meeste Nederlandse woningen hebben ten minste twee verdiepingen, waardoor een trap de belangrijkste verbinding blijft tussen de verschillende delen van het huis. Door veelvuldig gebruik kan de trap echter beschadigd raken. Denk hierbij aan gladde of krakende treden, dan wel verzakkingen in de structuur van de trap. Dit is behalve vervelend ook gevaarlijk. Het is daarom belangrijk om snel contact op te nemen met een ervaren vloerspecialist. In Zoetermeer is Z.P. Vloeren de aangewezen partij om u verder te helpen. Wij kunnen snel inschatten of uw trap gerenoveerd kan worden of dat er grotere reparaties plaats moeten vinden. Ook bij de verbouwing van uw huis kunnen wij helpen. Een mooie nieuwe trap van eikenhout, of misschien toch een modernere variant? Geen enkel probleem. Z.P. Vloeren staat voor u klaar.

Traprenovatie Zoetermeer overzettreden

Binnen het element traprenovatie kiezen wij steeds vaker voor panelen of overzettreden. Dit houdt in dat dunne planken van laminaat of parket over de bestaande traptreden worden geplaatst. Dit resulteert in een geheel nieuwe uitstraling voor de bestaande trap. Daarbij heeft u diverse mogelijkheden om zelf de nieuwe stijl te bepalen. Bij Z.P. Vloeren beschikken we over bestaande overzettreden, welke direct gebruik kunnen worden, maar ook over overzettreden die we voorzien van een unieke afwerklaag.

Traprenovatie Zoetermeer open trap

Het belangrijkste voordeel van een open trap is dat het minder ruimte opneemt. Voor kinderen kan het echter een risico vormen en ook voor de isolatie van uw huis is een open trap niet altijd een goed idee. Warme lucht kan namelijk sneller opstijgen en daardoor naar buiten ontsnappen. Zeker bij een koude winter kan dit de energierekening opdrijven. Het afdichten van een open trap heeft daardoor zijn voordelen. Ook wat betreft geluidsdemping: de dichte trap is in staat het geluid te absorberen, terwijl het geluid zich bij een open trap door het huis verspreidt. Bij Z.P. Vloeren kunnen we u gelukkig over de voor- en nadelen adviseren.

Traprenovatie Zoetermeer contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 0172 - 23 94 20 voor een vrijblijvende afspraak. Ook via ons online contactformulier kunt u met ons in contact komen. Onze vloerspecialisten staan voor u klaar! De eerste afspraak is geheel kosteloos. U betaald dus ook geen voorrijkosten.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

 • Jaren ervaring
 • Meedenkend vermogen
 • Uw wensen centraal

Wilt u een vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • vloer leggen;
 • vloerreparatie;
 • vloeronderhoud;
 • vloerrenovatie;
 • vloer schuren;
 • eerlijk vloeradvies.
 • Werkgebied

  Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoetermeer

  Hoofdvestiging