085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer

Traprenovatie Zoetermeer

De meeste Nederlandse woningen hebben ten minste twee verdiepingen, waardoor een trap de belangrijkste verbinding blijft tussen de verschillende delen van het huis. Door veelvuldig gebruik kan de trap echter beschadigd raken. Denk hierbij aan gladde of krakende treden, dan wel verzakkingen in de structuur van de trap. Dit is behalve vervelend ook gevaarlijk. Het is daarom belangrijk om snel contact op te nemen met een ervaren vloerspecialist. In Zoetermeer is de door ons aangedragen professional de aangewezen partij om u verder te helpen. Wij kunnen snel inschatten of uw trap gerenoveerd kan worden of dat er grotere reparaties plaats moeten vinden. Ook bij de verbouwing van uw huis kunnen wij helpen. Een mooie nieuwe trap van eikenhout, of misschien toch een modernere variant? Geen enkel probleem. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar.

Traprenovatie Zoetermeer overzettreden

Binnen het element traprenovatie kiezen wij steeds vaker voor panelen of overzettreden. Dit houdt in dat dunne planken van laminaat of parket over de bestaande traptreden worden geplaatst. Dit resulteert in een geheel nieuwe uitstraling voor de bestaande trap. Daarbij heeft u diverse mogelijkheden om zelf de nieuwe stijl te bepalen. Bij de door ons aangedragen professional beschikken we over bestaande overzettreden, welke direct gebruik kunnen worden, maar ook over overzettreden die we voorzien van een unieke afwerklaag.

Traprenovatie Zoetermeer open trap

Het belangrijkste voordeel van een open trap is dat het minder ruimte opneemt. Voor kinderen kan het echter een risico vormen en ook voor de isolatie van uw huis is een open trap niet altijd een goed idee. Warme lucht kan namelijk sneller opstijgen en daardoor naar buiten ontsnappen. Zeker bij een koude winter kan dit de energierekening opdrijven. Het afdichten van een open trap heeft daardoor zijn voordelen. Ook wat betreft geluidsdemping: de dichte trap is in staat het geluid te absorberen, terwijl het geluid zich bij een open trap door het huis verspreidt. Bij de door ons aangedragen professional kunnen we u gelukkig over de voor- en nadelen adviseren.

Traprenovatie Zoetermeer contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 1600 voor een vrijblijvende afspraak. Ook via ons online contactformulier kunt u met ons in contact komen. Onze vloerspecialisten staan voor u klaar! De eerste afspraak is geheel kosteloos. U betaald dus ook geen voorrijkosten.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606