0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Zoetermeer

Vloerrenovatie Zoetermeer

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe vloer. Onze vloerexperts kunnen u ook van dienst zijn als uw vloer renovatie nodig heeft. Door intensief schuren en opnieuw lakken of oliën geven we de vloer zijn originele uiterlijk terug. Op die manier geniet u jarenlang van een vloer in optimale staat, zonder hoge vervangingskosten te betalen.

Vloerrenovatie Zoetermeer op maat

Begint uw vloer slijtageplekken te vertonen? Liggen er planken los of wilt u uw oude vloer nieuw leven in blazen? Dan is vloerrenovatie voor u de juiste oplossing. Vloerrenovatie is bij ons altijd maatwerk. Onze vakmannen komen bij u langs om de staat van uw vloer te analyseren en een maatwerk plan van aanpak te maken.

We overleggen met u wat de mogelijkheden zijn en kunnen u voorbeelden van renovaties in het verleden laten zien. Uw versleten parketvloer kunnen we bijvoorbeeld schuren en lakken, maar ook borstelen, oliën of waxen. Ook kunnen we versleten delen vervangen en beschadigingen repareren.

Welke oplossing voor u de beste is hangt af van de staat van de vloer en het gewenste eindresultaat.

Vloerrenovatie Zoetermeer voordelen

Een bestaande vloer opknappen is minder ingrijpend, minder kostbaar en minder tijdrovend dan een complete vloer vernieuwen. Wij zijn dan ook voorstander van het aanpakken van uw huidige vloer, wanneer deze nog perspectief biedt voor de toekomst. Vraag een vloerspecialist of vloer herstellen nog mogelijk is voordat u een nieuwe vloer aanschaft!

Uw vloer weer een waardevolle toevoeging op uw interieur? Laat onze experts dan vloerrenovatie uitvoeren. Bel voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zoetermeer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606