Specialistische vloerrenovatie

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe vloer. Onze vloerexperts kunnen u ook van dienst zijn als uw vloer renovatie nodig heeft. Door intensief schuren en opnieuw lakken of oliën geven we de vloer zijn originele uiterlijk terug. Op die manier geniet u jarenlang van een vloer in optimale staat, zonder hoge vervangingskosten te betalen.

Renovatievloer op maat

Begint uw vloer slijtageplekken te vertonen? Liggen er planken los of wilt u uw oude vloer nieuw leven in blazen? Dan is vloerrenovatie voor u de juiste oplossing. Vloerrenovatie is bij ons altijd maatwerk. Onze vakmannen komen bij u langs om de staat van uw vloer te analyseren en een maatwerk plan van aanpak te maken.

We overleggen met u wat de mogelijkheden zijn en kunnen u voorbeelden van renovaties in het verleden laten zien. Uw versleten parketvloer kunnen we bijvoorbeeld schuren en lakken, maar ook borstelen, oliën of waxen. Ook kunnen we versleten delen vervangen en beschadigingen repareren.

Welke oplossing voor u de beste is hangt af van de staat van de vloer en het gewenste eindresultaat.

Voordelen van renoveren

Een bestaande vloer opknappen is minder ingrijpend, minder kostbaar en minder tijdrovend dan een complete vloer vernieuwen. Wij zijn dan ook voorstander van het aanpakken van uw huidige vloer, wanneer deze nog perspectief biedt voor de toekomst. Vraag een vloerspecialist of vloer herstellen nog mogelijk is voordat u een nieuwe vloer aanschaft!

Uw vloer weer een waardevolle toevoeging op uw interieur? Laat onze experts dan vloerrenovatie uitvoeren. Bel voor een afspraak of vrijblijvende offerte.