085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Zoetermeer?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer

Vloerrenovatie Zoetermeer

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe vloer. Onze vloerexperts kunnen u ook van dienst zijn als uw vloer renovatie nodig heeft. Door intensief schuren en opnieuw lakken of oliën geven we de vloer zijn originele uiterlijk terug. Op die manier geniet u jarenlang van een vloer in optimale staat, zonder hoge vervangingskosten te betalen.

Vloerrenovatie Zoetermeer op maat

Begint uw vloer slijtageplekken te vertonen? Liggen er planken los of wilt u uw oude vloer nieuw leven in blazen? Dan is vloerrenovatie voor u de juiste oplossing. Vloerrenovatie is bij ons altijd maatwerk. Onze vakmannen komen bij u langs om de staat van uw vloer te analyseren en een maatwerk plan van aanpak te maken.

We overleggen met u wat de mogelijkheden zijn en kunnen u voorbeelden van renovaties in het verleden laten zien. Uw versleten parketvloer kunnen we bijvoorbeeld schuren en lakken, maar ook borstelen, oliën of waxen. Ook kunnen we versleten delen vervangen en beschadigingen repareren.

Welke oplossing voor u de beste is hangt af van de staat van de vloer en het gewenste eindresultaat.

Vloerrenovatie Zoetermeer voordelen

Een bestaande vloer opknappen is minder ingrijpend, minder kostbaar en minder tijdrovend dan een complete vloer vernieuwen. Wij zijn dan ook voorstander van het aanpakken van uw huidige vloer, wanneer deze nog perspectief biedt voor de toekomst. Vraag een vloerspecialist of vloer herstellen nog mogelijk is voordat u een nieuwe vloer aanschaft!

Uw vloer weer een waardevolle toevoeging op uw interieur? Laat onze experts dan vloerrenovatie uitvoeren. Bel voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606